A Review Of iş ayakkabısı

Wiki Article

one thousand'den fazla hava kanallı sayesinde iş yerinde maksimum hava'yı ayağınıza çekip terlemeyi azaltır.

Mekap İş güvenlik ayakkabılarında kullanılan çelik burun koruyucu, En ISO 20345 conventionalı tarafından belirtilen 200 Joule darbeye dayanım ve koruma sağlamaktadır. Geniş kalıp yapısıyla rahat bir kullanım sunmaktadır.

Aynı zamanda konforlu bir deneyim sunmak için ergonomik tasarımlara sahiptir ve ayak yapısına uyum sağlar. Bu sayede kaynakçılar uzun saatler boyunca rahatlıkla çalışabilirler.

Ekonomik tabanı nedeniyle lüks phase ile ciddi bir fiyat avantajına sahip olan marka; bu özelliği ile ciddi satış rakamlarına ulaşmıştır.

İş Ayakkabısı S2 Conventionalı: S1 Conventionalına ek olarak ayakkabının ıslak ortamlarda kullanıma uygun olduğunu belirtir. Taban yapısı yağa ve asit e karşı ekstra dayanıklıdır. Anti statik malzeme ile üretilirler.

Yazlık iş ayakkabısı ve kışlık iş ayakkabısı şeklinde söylenen modeller s1 süet ayakkabısı ve s2 deri iş ayakkabısı şeklinde söylenmesi en doğrusu olacaktır.

Kaymaz Taban: Zeminle iyi tutunma sağlayacak, yağ, asit ve diğer kimyasallara karşı dayanıklı malzemeden yapılmış tabanlar tercih edilmelidir.

ayakkabi sİtelerİ Sıcaklık Direnci: Yüksek sıcaklık veya soğuk ortamlarda iş ayakkabısı swolx çalışanlar için, sıcaklık değişimlerine dayanıklı malzemelerden yapılmış ayakkabılar gereklidir.

S1P: Bu sertifika S1 sertifikasına ek olarak, ayakkabının delinmeye dayanıklı olduğunu göstermektedir.

Bu ayakkabıların üst kısmında genellikle metallic veya cam elyafından yapılmış bir kaplama bulunur. Bu, ayakları korurken aynı zamanda konforu da sağlar.

Yapılan düzenleme ile ayakların gerektiği korunması advertisementına çelik burunlu ayakkabıların kullanılmasına karar verilmiş ve çalışanların threat faktörü yüksek ortamlarda bu ayakkabıları giymeleri kararlaştırılmıştır.

EN IS0 20344 regularına uygun üretilen Gripper Gpr-153 S2 Amur İş Ayakkabısı, en iyi iş ayakkabıları arasında yer alır. En zorlu ortamlarda bile rahatlıkla tercih edebileceğiniz ayakkabı, su geçirmez ve nefes alan yapısı sayesinde ayaklar için gün boyu konforlu bir ortam oluşturur.

iş elbiseleri Tulumlar kolluklar pantolon alev almaz kıyafetler kaynakçı kıyafetleri ceket ve yelekler işçi takımları Lepus iş kıyafetleri parka ve swolx iş ayakkabısı montlar sweatshirt tshirt

İşte sizi rahatlığıyla ve diğer kriterleriyle aldığınıza memnun edecek en iyi iş ayakkabısı markaları

Report this wiki page